Zon, zee en sportief vertier. Blije gezichten, drankjes en een heerlijke barbecue. Wat heb je meer nodig om een geslaagde OVPN-ledendag te realiseren? Juist, ondernemers en hun partners uit Pijnacker-Nootdorp! En die waren op donderdagmiddag 15 september in ruime mate naar Beachclub Breez op het strand van ’s-Gravenzande gekomen. Met eigen vervoer of met de door de OVPN geregelde touringcars. De één had alleen een goed humeur meegenomen terwijl anderen tassen met complete strandoutfits bij zich hadden.

Letterlijk en figuurlijk was er een warm welkom op wellicht de laatste tropische dag van 2016. Zowel in de beachclub als op het strand was het goed toeven. Terwijl de één probeerde om een powerkite in de lucht te houden, amuseerde een ander zich op een raft. Voor bubblesoccer bleek het al snel te warm maar voor individueel of in teamvorm boogschieten was de temperatuur uitstekend. Ook het speelveld van beachvolleybal en van strandgolf werd goed gebruikt. Wat zijn die OVPN-leden toch sportief.

Sportief en gezellig. Want ook de borrel en de barbecue waren zeker gezellig. Na de sportieve middag breidde het gezelschap zich uit met deelnemers die alleen het namiddag-/avondprogramma konden meemaken. Napraten over de middag en filosoferen over de toekomst. Kijkend naar de ondergaande zon. Een mooie gelegenheid om elkaar informeel te treffen en te praten over de dingen die een ieder bezighoudt.

Op naar de volgend OVPN-bijeenkomst.

Bekijk de fotoreportage van de OVPN Ledendag; de foto’s zijn gemaakt door Cok van den Berg: