OVPN stimuleert met het OFPN samenwerking op locaties

De Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) is één van de initiatiefnemers van het Ondernemersfonds Pijnacker Nootdorp (OFPN). Het OFPN is actief sinds 1 januari 2012. Het is een fonds van, voor en door ondernemers en biedt ondernemers kansen om samen initiatieven op te zetten. Zo stimuleert het fonds de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid. De OFPN stimuleert de economische ontwikkeling van de gemeente.

Het ondernemersfonds werkt gemeentebreed.

Het OFPN is een financiële voorziening waarvoor ondernemers zelf betalen. De gelden worden door de gemeente Pijnacker-Nootdorp geïnd via een opslag op de OZB van niet-woningen. De opslag betreft 50 euro per 100.000 WOZ-waarde, inclusief het gebruikers- en eigenarendeel. Het jaarbudget bedraagt ongeveer 300.000 euro.

OVPN in bestuur van het OFPN

Een vertegenwoordiger van het OVPN-bestuur heeft zitting in de stichting Ondernemersfonds Pijnacker-Nootdorp. Het bestuur is verder samengesteld uit andere ondernemers en hun vertegenwoordigers, uit verschillende gebieden en sectoren in de stad. Lees verder op de website van het Ondernemersfonds Pijnacker-Nootdorp: www.ofpn.nl