LC Van Buytene

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is een betrouwbaar en klantvriendelijk vervoersbedrijf gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland). Onze geconditioneerde vrachtwagens vervoeren dagelijks bloemen, planten en andere boomkwekerij producten van de telers in Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg.

lees meer

Kamps Transport

Wij richten ons met name op containervervoer, vervoer van interne transportmiddelen (heftrucks) en distributie. Ons werkgebied betreft de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Wij beschikken tevens over een aantal loodsen voor op- en overslag van goederen.

lees meer

H.N. Post En Zonen

H.N. Post en Zonen is een verzameling van werkmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten (AEO gecertificeerd). Kantoor, werkplaats, spuiterij, wasstraat en een tankstation voor diesel zijn gevestigd op “De Boezem”. Met 108 voertuigen en 145 man/vrouw personeel werken wij hard aan het uitvoeren van opdrachten waarbij […]

lees meer

Dirk van Buijtene bv Transport

Transportbedrijf Dirk van Buijtene is sinds 1999 een betrouwbare partner op het gebied van transportdiensten en paardenmestafvoer. We geloven in persoonlijk contact en flexibiliteit; dit laten we zien in al ons dagelijks werk, waarbij we onze klanten ondersteunen op een efficiënte en duurzame manier.

lees meer