Bezo Zonwering

Bezo Zonwering levert alle soorten buitenzonwering zoals: Houten markiezen, knikarmschermen, screens en uitvalschermen. Ook voor rolluiken kunt u bij ons terecht. Binnenzonwering of raamdecoratie, zoals [duo] rolgordijnen, plisse’s en jaloezieën behoren natuurlijk ook tot de opties. Naast zonwering levert Bezo ook insectenhorren.

lees meer

Libitco B.V.

Libitco B.V. is een export bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van materialen, apparatuur en onderdelen die gebruikt worden voor onderhoud en nieuwbouw activiteiten in de olie- en gasindustrie, elektriciteitscentrales en andere vormen van zware industrie. Daarbij vertegenwoordigen we fabrikanten uit Noord Amerika en Europa. Noord Afrika is onze belangrijkste afzetmarkt.

lees meer

NiVo Keuken

Wij verkopen keukens van de merken Schmidt en Schroder. Met deze kwaliteitsmerken kunnen wij een compleet pakket aanbieden, naast een scherpe prijs is service en kwaliteit van groot belang voor ons. Ontdek op onze website wat wij aan stijlen op het menu hebben staan en welke slimme oplossingen we voor u bedacht hebben. Kies, proef en […]

lees meer

LC Solutions

SolSolutions importeert en verkoopt zonne-energie systemen aan zakelijke en particuliere klanten. Een persoonlijk advies, waarbij optimaal rendement, is een van onze sterke kanten. Door onze eigen import werken wij met een scherpe prijs. Daarnaast geven wij graag een, onafhankelijk, advies op het gebied van zonne-energie.

lees meer

Van den Berg Machines B.V.

Tuin-en-Park – Van den Berg in Pijnacker heeft alle denkbare gereedschappen en machines ten behoeve van onderhoud van tuinen en parken, voor zowel de particuliere- als professionele klant. In onze Tuin & Park-winkel aan de Delftsestraatweg 26a in Pijnacker (Zuid-Holland) hebben we veel tuingereedschap- en machines voor u klaar staan. Van grasmaaiers en heggenscharen tot […]

lees meer