Van Opzeeland Techniek B.V.

Van Opzeeland Techniek B.V. is een groothandel in technische producten op het gebied van aandrijftechniek, verspaning en bevestiging. Daarnaast kunt u bij ons terecht met al uw vragen over lagertechniek, pneumatiek, handgereedschap, werkplaatsinrichting, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen, hef- en hijstechniek, en verbruiksartikelen.

lees meer

Bezorggroente

Bezorggroente is een groothandel in groente, fruit en gezonde maaltijden. Wij bezorgen bij zowel bedrijven als particulieren. Wij proberen zoveel mogelijk met streekproducten en lokale ondernemers te werken. Ons motto luidt: wees loyaal, koop lokaal!

lees meer

Sovella Nederland B.V.

Sovella Nederland B.V. is sinds 1963 verantwoordelijk voor de import en distributie van Sovella werkplaatsinrichting en logistieke werkplekken. We zijn gespecialiseerd in het engineeren en leveren van paktafels voor webshops, ESD-veilige werkplekken, werkbanken, industriële inrichting, winkelstellingen en het fipro wandrailsysteem. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring voor elk soort branch en kunnen u de ideale werkplek […]

lees meer