RV Webdiensten

RV Webdiensten is een Full-Service Internetbureau dat met een unieke werkwijze en een uitgebreide online expertise, zich volledig richt op het leveren van verschillende diensten. Wij bieden de volgende diensten aan: Het ontwikkelen van websites en webshops, het beheren van Social Media, e-mailmarketing, foto- en videografie, hosting en het ontwikkelen van een online strategie.

lees meer

Telstar Webprojecten & Advies

Telstar Webprojecten & Advies is een allround internetbedrijf gevestigd in Delft. Wij leveren websites, webshops en webprojecten voorzien van advies met het oog op online strategie, online marketing en zoekmachine optimalisatie. Ook voor hosting en domeinregistratie kunt u bij Telstar Webprojecten & Advies terecht.

lees meer

Relyon Service Management B.V.

Relyon Service Management B.V. biedt een softwarepakket speciaal voor organisaties met een mobiele servicedienst. De Relyon Service Management software automatiseert en optimaliseert het complete serviceproces: van de planning tot de digitale afhandeling door servicemonteurs op hun smartphone of tablet. Papieren werkbonnen zijn dus verleden tijd!

lees meer

Support IT

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van: IT dienstverlening, Cloud oplossingen, hardware en software. Binnen het MKB zijn wij actief in verschillende branches en werken we voor verschillende soorten bedrijven zoals: administratiekantoren, bouwbedrijven, drukkerijen, installatiebedrijven, makelaars en tuinbouwbedrijven.

lees meer