MTC de Viergang

MTC de Viergang vindt u in het schitterende sportcomplex de Viergang. De ingang is op Noordweg 77 aan de parkeerplaats van het Zwembad. In dit complex vindt u ook ‘Zwembad de Viergang’, ‘Sporthal de Viergang’ en ‘Sport- en Ontspanning De Viergang’ waarmee we nauwe banden hebben en waarmee we gezamenlijk producten ontwikkelen

MTC de Viergang is een praktijk voor fysiotherapie waarbij naast reguliere fysiotherapie de nadruk ligt op de actieve revalidatie van patiënten na operaties en blessures en bij chronische ziekten als hart- en vaatziekten, longziekten, neurologische afwijkingen en ziektes als M. Parkinson, status na een hersenbloeding, MS enz.

Ruud Lindenburg is eigenaar van MTC de Viergang. Naast Ruud werken er nog 6 fysiotherapeuten, twee personal coaches en receptie- en administratieve krachten.

De diagnostiek van sportblessures is van oudsher onze specialiteit waarbij het echografisch onderzoek en de mogelijkheid om uw balans, lenigheid, kracht en “ core stability” optimaal te trainen onder deskundige leiding van een fysiotherapeut onze sterke punten vormen

Voorafgaande aan elke revalidatie of medische training wordt u uitgebreid onderzocht waarbij echografie van de spieren en gewrichten steeds een belangrijke plaats inneemt.

Naast echografie zijn we gespecialiseerd in: Kinderfysiotherapie. EMG en Dry Needling en bieden we als testen de Fysiofitheidsscan en de Functional Movement Screen aan. Op donderdag middag huren we twee uur zwemwater in het Zwembad. Deze uren kunnen onze patienten onder begeleiding in het warme water revalideren onder leiding van een van onze fysiotherapeuten. We hebben daarnaast ook een speciale vaat groep en een COPD groep waarin patiënten die leiden aan vaatlijden of COPD in een groep samen trainen.

Naast door zorgverzekeraars vergoede zorg kunt u ook terecht bij ons voor Fysiofit. Dit is medische training op abonnementen basis als u niet echt geblesseerd bent maar wel onder deskundige leiding wilt trainen aan uw conditie,uw kracht of  lenigheid

We werken intensief samen met alle specialisten van de omliggende ziekenhuizen en hebben goede contacten met de huisartsen uit de nabije regio. Speciale banden bestaan er met Huid-en oedeemtherapie van Helene Kempers die gevestigd is op emmapark 12 in Pijnacker.

Op de dinsdag middagen houdt (sport)podoloog Jos Gerner ( Exceslsiorsport in Den Haag) spreekuur in ons centrum en kunt een ganganalyse laten maken eventueel gevolgd door het aanmeten van zooltjes.

Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 7.20 uur tot 21.00/22.00 uur en zaterdag van 8-12.40

Een afspraak maken kunt telefonisch maken: 0153699710 en via balie@mtcdeviergang.nl

Volg ons nu ook op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws of kijk op www.mtcdeviergang.nl

Contactpersoon: Dhr. R Lindenburg
Adres: Noordweg 77
Postcode: 2641 ZA
Plaats: Pijnacker
Telefoon: 015-3699710
E-mail adres: info@mtcdeviergang.nl
Website: www.mtcdeviergang.nl
  http://www.facebook.com/MtcDeViergang http://www.twitter.com/MTCdeViergang