Lactatiekundige IBCLC

Als lactatiekundige IBCLC (borstvoedingsspecialist) ben ik gespecialiseerd in het geven van voorlichting over borstvoeding aan a.s. ouders en het begeleiden van moeders, kraamverzorgenden en verloskundigen, bij borstvoedingsvragen en/of problemen.
Het geven van borstvoeding kan een uitdaging zijn voor moeders. Maar met de juiste begeleiding en/of ondersteuning, kunnen moeder en kind samen hopelijk gaan genieten van de voordelen van borstvoeding.
Op deze website vindt u informatie over mijn dienstenverlening als lactatiekundige, zoals borstvoedingsconsulten en cursussen.
Website: www.delactatiekundige.nl
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057212629166

Naast mijn werk als lactatiekundige, heb ik een kleine borduurstudio (aan huis).

Sinds 1999 digitaliseer en borduur ik borduurpatronen voor op kleding en andere textielproducten. Ik voorzie bedrijven en particulieren van gepersonaliseerd borduurwerk. Of dit nu gaat om een bedrijfslogo op werkkleding, of een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid.
Website: www.passievoorborduren.nl
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057430001679

Contactpersoon: Yvonne de Bruin
Plaats: Pijnacker
E-mail adres: yvonne@delactatiekundige.nl
Website: www.delactatiekundige.nl
  https://www.facebook.com/pages/category/Medical---Health/Yvonne-de-Bruin-Lactatiekundige-IBCLC-110878893626415/ https://nl.linkedin.com/in/yvonne-de-bruin-b370bb17a