Eetcafé 1837

U kunt bij ons terecht voor uw Brunch, Lunch, High Tea (ook voor kinderen) of High Wine/Beer, Diner en het vieren van uw Feest!
De keuken van Eetcafé 1837 is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 21.30 uur. In juni, juli en augustus kunt u 7 dagen per week genieten, en bij lekker weer heerlijk op ons terras.

Geniet van een Hollands/Franse keuken met een wisselende maandkaart naast de vaste menukaart. U heeft keuze uit 10 open wijnen, meer dan 12 speciaal bieren waarvan o.a. La Chouffe op de tap. De koffie wordt bereid van duurzame Peeze koffiebonen en u kunt kiezen uit meerdere biologische soorten thee. Ook in de keuken wordt (deels) gewerkt met biologische en duurzame producten.

In onze agenda op de website vindt u onze activiteiten als Wijn Spijs avonden, Paasbrunch, Moederdag, Vaderdag, openingstijden op feestdagen etc. Via Twitter en Facebook blijft u op de hoogte van alle activiteiten.

Het eetcafé is gevestigd in een ruim 300 jaar oude boerderij in het hart van Nootdorp gelegen op de bekende viersprong Kerkweg/Dorpsstraat/Oudeweg/Molenweg. Eetcafé 1837 is door de jaren heen een begrip geworden in Pijnacker Nootdorp en omstreken. Eetcafé 1837 is niet zomaar een naam. In de 19de eeuw woedde er een felle brand in de dorpskern van Nootdorp waarbij het voorstuk van het pand geheel afbrandde. De gevelsteen aan de voorzijde van het pand geeft aan J.V. en J.R.L.D. en het jaartal 1837. De initialen J.R.L.D. staan voor Jan RijLaarsDam en echtgenote J.V. Het jaartal 1837 duidt op de herbouw van het pand. Jarenlang heette het ‘De Uitspanning’ waar wagenmenners zich stil hielden om hun paarden te laten drinken en namen daar zelf een hartversterkinkje bij. Pas in de 20ste eeuw werd het café omgedoopt tot ‘De Gouden Star’. Een geliefd dorpscafé, waar generatie na generatie elkaar ontmoetten voor een drankje en een hapje. En dit wordt voortgezet in Eetcafé 1837!

Wij verwelkomen u graag in Eetcafé 1837!

Contactpersoon: Mevr. K Kleijweg
Adres: Kerkweg 2
Postcode: 2631 CD
Plaats: Nootdorp
Telefoon: 015-3108383
E-mail adres: info@grandcafe1837.nl
Website: grandcafe1837.nl
  http://www.facebook.com/eetcafe1837 http://www.twitter.com/eetcafe1837