Autobedrijf Harteveld

Meer dan 50 jaar service centraal autobedrijfharteveld

Saab, Volvo, Ford & Subaru-rijders kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers.

Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Kenmerkend is de grote betrokkenheid van alle medewerkers. Parts- & Servicemanager Anne Kronshorst werkt er bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar. Mede dankzij zijn ervaring draait het technisch team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En – niet te vergeten – met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!

Historie
De historie van het familiebedrijf grijpt meer dan 50 jaar terug. Leen Harteveld startte op 1 mei 1958 met een universeel garagebedrijf aan de Delftsestraatweg 79 in Delfgauw. Vijf jaar later wordt het dealerschap van Saab verwelkomd, kort na de eerste verhuizing naar nummer 202. De groei zet door. Daarom koopt Harteveld in 1977 het tegenovergelegen dorpscafé dat door klant en architect Wentink wordt omgetoverd tot een stijlvol pand. In 1978 volgt de officiële opening. Nog geen vijf jaar later staat de aanneme
r weer op de stoep, nu om een uitbreiding aan de achterzijde te realiseren. In 1986 krijgt Leen Harteveld versterking van Leo.

Gelauwerd vertrouwen
Een ervaren team combineert vakkunde met gemeend enthousiasme en in diverse enquêtes spreken klanten hiervoor hun waardering uit. In april 2010 is de dealer gelauwerd door de BOVAG voor 50 jaar lidmaatschap. ‘Een dergelijke prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering’, aldus Eric Tak, voorzitter van de BOVAG-autodealers. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en de service perfect.’Vermeldenswaard is ook dat Harteveld maar liefst zeven keer is uitgeroepen tot een van ’s werelds beste dealers door het merk Saab. Zo’n titel is meer waard dan verkoopgroei: kwaliteit gaat voor kwantiteit. Een aspect dat zonder meer heeft meegeteld voor Subaru om Autobedrijf Harteveld in Pijnacker, Delft en omstreken als dealer voor dit Japanse merk aan te wijzen. Want ook bij Subaru gaat kwaliteit voor kwantiteit.

Contactpersoon: L. Harteveld
Adres: Delftsestraatweg 26c
Postcode: 2641 NB
Plaats: Pijnacker
Telefoon: 015-2565100
Fax: 015-2850403
E-mail adres: info@autobedrijfharteveld.nl
Website: www.autobedrijfharteveld.nl