Verslag Ledenbijeenkomst 6 maart

Het was een mooie opkomst afgelopen dinsdagavond

Met het eerste drankje in de hand verwelkomden wij onze leden. Even tijd om bij te kletsen en rond 18.15 uur werden de borden gevuld met het goed verzorgde buffet bij de 3 Heeren in Pijnacker. Met een voldaan gevoel togen we richting de stoelen waar Arthur op het punt stond de avond te openen.

Victor van Leeuwen richtte zich kort tot de aanwezigen met betrekking tot de golfdag die op 8 juni bij Golfbaan Bentwoud georganiseerd gaat worden. Uit ervaring kan ik melden dat dit een super gezellige dag zal worden. Ervaring met golf is niet nodig.Iedereen kan het leren.

Had u al eens van Organisatie Citymarketing gehoord? Edwin van Oort, voorzitter van de stichting Natuurlijk Nootdorp Pijnacker, heeft met een mooie presentatie alle ins en outs met ons gedeeld.

Arthur nam ons vervolgens mee in de uitslagen van de enquête. Zoals het een goede voorjaarsbijeenkomst betaamt werden de jaarcijfers door Jacques uit de doeken gedaan. Qua cijfers kwam er niets opmerkelijks uit de hoge hoed, de kascommissie had er dan ook niets op aan te merken. Wel werd bekend gemaakt dat Jacques zijn positie als penningmeester aan de wilgen hangt. Arthur gaf kort aan dat er al gesprekken gaande zijn met een eventuele opvolger.
Het is te snel om Jacques nu al te bedanken voor zijn gedane zaken, dit doen wij later op een passend moment. Wel wil ik vanaf deze kant de kascommissie bedanken!

Helaas kon de eerder besproken spreker Jo Weerts wegens familie omstandigheden niet aanwezig zijn. Wij hopen dat alles voor hem in een rustiger vaarwater komt. Sandra heeft binnen zeer korte tijd in Joachim van Vlijmen een waardige opvolger gevonden. Joachim, in het dagelijks leven advocaat, wist ons alles te vertellen over de wet AVG. Een stuk wijzer sloten wij de avond af met een infomeel praatje en een bijbehorend drankje.

Ik kan mij zo voorstellen dat het fijn is om een en ander nog eens terug te lezen. Als u hier klikt komt u terecht bij de presentatie die gegeven is door Joachim.

Alle sprekers en lieve leden bedankt dat jullie er waren! Wij zien jullie graag bij de ledenbijeenkomst in september.

Rachel