Racen met social media

Donderdag 9 maart

De stoelen staan klaar, de microfoon is getest en Carl Ulrich van Spiering & Pluym in Delfgauw zit driftig te typen achter zijn bureau. De laatste hand aan het welkomstwoord wordt gelegd.
Vanaf 17.00 uur druppelen de eerste leden binnen en niet veel later klinkt een gezellig gekeuvel door het bedrijf van Carl.

Voorzitter Arthur Venselaar opent de bijeenkomst, heet iedereen van harte welkom en geeft vervolgens het woord aan Jacques Vonk. De cijfers worden besproken en akkoord bevonden, een nieuwe kascommissie word samengesteld en Jacques bedankt alle leden voor het gestelde vertrouwen.

Vervolgens is het de beurt aan Carl om alle registers opentrekken en zijn autobedrijf onder de aandacht te brengen. Dat Spiering & Pluym meer is dan een standaard autobedrijf blijkt al snel wanneer Carl, onder het toeziend oog van All-Secure man Tom Coronel, uit de doeken doet dat ook zij autoverzekeringen verzorgen. Spiering & Pluym; alles onder één dak! Een mooi bedrijf waar de mensen met je meedenken, vol passie met hun werk bezig zijn en nog écht voor je klaar staan.

En dan, hij was natuurlijk al gesignaleerd, is het tijd voor Tom Coronel om zijn passies over te brengen op onze ondernemers. Dat Tom uit een racenest komt is bekend, maar dat hij daarnaast ook eigenaar is van een aantal (online) winkels, deed menig ondernemer verbaasd opkijken. Tom kan razend enthousiast vertellen over zijn visie op online marketing. Facebook, twitter (hij zet ter plekke een selfie online) en youtube komen aan de orde. Zaken waar iedere ondernemer ongetwijfeld wel eens over gehoord of gelezen heeft en misschien zelfs al mee aan de slag is, komen dankzij Tom’s inspirerende speech luid en duidelijk binnen. Tijdens de afsluitende borrel blijft Tom nog even gezellig napraten en horen enkele aanwezigen hem nog even uit over de kneepjes van het vak.

De avond was druk bezocht en velen van u bleven ook gezellig even hangen. Tijdens deze late night gesprekken kwam ons ter oren dat een aantal van u benieuwd is hoe het gebruik social media ook in úw voordeel kan werken. Nu wil het toeval dat één van de OVPN leden workshops verzorgt over het gebruik van social media en marketing. Marketing en communicatiebureau Vandeez aan de Laan van Ambacht in Nootdorp helpt u graag verder. Aarzel niet want het zijn leuke lui, ze zijn gek op chocolade en maken u graag wegwijs in de wereld van social media.

Dank aan alle leden voor de mooie opkomst en uw enthousiasme. Daar doen wij het tenslotte voor.
Tot de volgende bijeenkomst!!

Arthur | Jacques | Marcel | Sandra | Timo | Ingrid | Rachel

Bekijk de fotoreportage van de Ledenbijeenkomst op 9 maart 2017 bij Spiering & Pluym.
De foto’s zijn gemaakt door Cok van den Berg.