Ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp uitgedaagd om over hun toekomst na te denken

Pijnacker-Nootdorp, 19 april 2016 – Organisaties met een duidelijke toekomstvisie zijn succesvoller dan diegenen die er niet over beschikken. Hebben de ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp een duidelijk beeld voor ogen waar ze over 3 jaar wensen te staan? Ambitionmanager nodigde, in samenwerking met De Vang en de Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), lokale ondernemers uit om hier over na te denken tijdens de ontbijt workshop “Klaar voor de Toekomst?”. Leden van de OVPN lieten zich tijdens de workshop inspireren door collega’s en werden met de hulp van strategie specialisten uitgedaagd om over de toekomst na te denken. Daarnaast werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om contacten te leggen en samenwerkingen te beginnen.

2016-04-19 Ontbijtworkshop

Met de aanwezigheid van 24 ondernemers, uit diverse sectoren, uit Pijnacker-Nootdorp was deze eerste editie een succes te noemen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt in De Vang werd er kennis gemaakt, gedeeld en opgedaan.

Wouter Steeneveld, eigenaar van restaurant de Vang, Jan Bronswijk, van Bakkerij Bronswijk BuytenDelft, en molenaar Dick Steeneveld van Korenmolen de Windlust gaven een blik in hun keuken. Zo kon er geproefd en ervaren worden hoe bij deze lokale ondernemers de regio op ieder hun eigen manier centraal staat.

“Je wordt tot nadenken aangezet” aldus Ingrid Cramer van Fleurettes,

“Klaar voor de toekomst kun je nooit zijn, er verandert iedere dag heel veel” aldus Jan van Dijk van Sportstudio Sansi.

Daarnaast daagden Rik Witteveen en Erick Broer, beiden strategie specialisten van Ambitionmanager, de ondernemers uit om even uit de waan van de dag te stappen en na te denken over hun toekomst.

“Onze gemeente Pijnacker-Nootdorp is constant in beweging, aanleg van woonwijken, ontwikkeling van natuurgebieden, aangaan van samenwerkingsverbanden en nieuwe inwoners. Als lokale ondernemer kun je profiteren van al deze ontwikkelingen door middel van het hebben van een duidelijke visie. Door middel van deze workshop willen wij lokale ondernemers prikkelen om hier over na te denken” aldus Rik Witteveen, Ambitionmanager.

Wilt u als ondernemer zelf ook eens sparren over uw toekomst neem dan contact op met Rik Witteveen via r.witteveen@ambitionmanager.nl

Over Ambitionmanager

Ambitionmanager helpt u bij het managen van uw ambities. Wij vertalen uw wensen door in een praktisch strategisch businessplan met heldere doelstellingen en ‘smart’ acties. Gevolg: samen met u zorgt Ambitionmanager ervoor dat u meer grip krijgt op uw toekomst. Voor meer informatie bezoek www.ambitionmanager.nl.

Over OVPN

De OVPN faciliteert het netwerken tussen in Pijnacker-Nootdorp gevestigde ondernemers. Daarmee wordt het leggen en onderhouden van formele en informele contacten tussen de leden gestimuleerd.

Over De Vang

De Vang is een restaurant gevestigd in de voormalig graanschuur van Korenmolen Windlust. De Vang is een gezellig restaurant waar jong en oud zich thuis voelt. Een plek om samen te genieten. Voor meer informatie bezoek www.devang.nl.

Over Bakkerij Bronswijk BuytenDelft

De Bakkerij wil met lokale grondstoffen bakkerijproducten maken voor specifieke doelgroepen. Bij het telen, voorbereiden en verwerken van de grondstoffen ligt de nadruk op de inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. “Geluk voor iedereen” is de pijler waar de bakkerij op gestoeld is.