Zinvol contacten leggen en onderhouden

Bent u een actieve ondernemer met een bedrijf of instelling in Pijnacker-Nootdorp? Dan is het nuttig de OVPN-ledenbijeenkomsten te bezoeken. U ontmoet daar vertegenwoordigers van de gemeente en van andere bedrijven en instellingen. U kunt contact leggen en onderhouden met het college van burgemeester en wethouders, met directeuren van grote en kleine bedrijven, met zzp’ers en startende ondernemers.

OVPN Haringparty

De jaarlijkse haringparty van de OVPN is een goede gelegenheid om andere ondernemers uit de regio te leren kennen.

OVPN faciliteert

Tijden de OVPN-ledenbijeenkomsten bouwt en onderhoudt u een interessant businessnetwerk. Het OVPN-bestuur en het gastbedrijf of de ontvangende horecalocatie waar de bijeenkomst plaatsvindt doen er alles aan om het netwerken in een zo aangenaam mogelijke sfeer te laten plaatsvinden. Als OVPN-lid kunt u ook aan diverse regionale bijeenkomsten deelnemen. Zo maakt u in een neutrale omgeving kennis met in de regio Lansingerland, Oostland en Zoetermeer gevestigde relaties, potentiële opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Verschillende soorten bijeenkomsten

De OVPN organiseert verschillende soorten bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden, tenzij het OVPN-bestuur anders heeft besloten. Tijdens de OVPN-ledendag en de OVPN-nieuwjaarsreceptie zijn ook partners van de OVPN-leden welkom.

Bijeenkomsten met een thema

Door deelname aan OVPN-bijeenkomsten en OVPN–excursies bent u tijdig geïnformeerd over lokale aangelegenheden, over sociaaleconomische-, bedrijfseconomische- en fiscale zaken. Tevens zorgt de OVPN ervoor dat u regelmatig door een spreker wordt geïnspireerd.